Bezorgen & Retourneren

Bezorging in Specifieke Postcodegebieden:

Bestellingen geplaatst voor 15:00 worden dezelfde dag bezorgd. Bestellingen na 15:00 worden de volgende dag bezorgd met uitzondering van zaterdag en zondag. Bestellingen na vrijdag 15:00 worden op maandag bezorgd. Wij zullen contact met u opnemen om het gewenste bezorgmoment in te plannen. De bestellingen worden bezorgd op werkdagen tussen 16:30 en 19:30. Om ervoor te zorgen dat onze producten vers en van de hoogste kwaliteit bij u aankomen, bezorgen wij momenteel alleen in 60 postcodegebieden in Amsterdam en Amstelveen. Dit betreft de volgende postcodes:

Amsterdam

  • 1011 t/m 1019
  • 1021 t/m 1025
  • 1031 t/m 1037
  • 1051 t/m 1059
  • 1061 t/m 1066
  • 1071 t/m 1083
  • 1091 t/m 1098
  • 1114

Amstelveen

  • 1181 t/m 1183

Retourbeleid voor Voedsel en Wijn:

Het is belangrijk op te merken dat online besteld voedsel, zoals vleesproducten, niet geretourneerd kunnen worden om te voldoen aan de strenge hygiënenormen. We willen ervoor zorgen dat al ons voedsel vers en onaangetast bij u aankomt. Echter, voor onze wijnen bieden we wel een retourmogelijkheid. Mocht u om welke reden dan ook voor het openen niet tevreden zijn met uw wijn, dan kunt u deze retourneren in onze winkel of via de post. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor retournering voor eigen rekening zijn.

Retourprocedure en Terugbetaling:

Indien u besluit om een product te retourneren, bieden we verschillende opties aan om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken. U kunt ervoor kiezen om het product terug te brengen naar onze winkel of het via de post te retourneren. Zodra het geretourneerde product door ons in goede orde is ontvangen, zullen we het bedrag terugstorten op de gebruikte betaalmethode. We streven ernaar om dit zo snel mogelijk te verwerken, maar houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat het geld op uw rekening verschijnt.

Bezorging van Vleesproducten:

Bij het online bestellen van vleesproducten zorgen we ervoor dat alles zorgvuldig wordt verpakt en geleverd. U kunt erop vertrouwen dat uw vleesproducten van de hoogste kwaliteit bij u thuis aankomen, klaar om te worden bereid en genoten.

Combinatiebestellingen en Bezorgkosten:

Wanneer u een combinatiebestelling plaatst, zoals vlees- en wijnproducten, zullen deze afzonderlijk worden verpakt. Dit zorgt ervoor dat al uw producten veilig en in optimale staat bij u aankomen. Houd er rekening mee dat wij bestellingen vanaf €60 bezorgen, verzending is gratis.