Over Rico's

Geniet van de perfecte combinatie van heerlijk vlees en verfijnde Italiaanse wijnen bij Rico's!

Rico's is ontstaan uit een passie voor vlees, opgericht door twee broers die hun expertise uit de rundvleeshandel hebben gehaald. Sinds april 2024 verwelkomen wij onze klanten met een uitgebreid assortiment van de beste vleesstukken, Italiaanse wijnen en delicatessen aan de Beethovenstraat in Amsterdam en nu ook online.

Ons vlees wordt direct na het snijden vacuüm verpakt en diepgevroren bij -40°C, waardoor de smaak behouden blijft en een optimale kwaliteit gegarandeerd wordt. Bovendien streven we naar een duurzame aanpak met minimale verspilling in onze keten, een principe dat bij ons hoog in het vaandel staat.

In ons exclusieve wijnassortiment vindt u uitsluitend Italiaanse wijnen, waarvoor we speciale samenwerkingen zijn aangegaan met gerenommeerde importeurs. Onze selectie is uniek in Amsterdam en omvat onder andere heerlijke Barolo's, Amarone's, Chianti's en Brunello's.

Naast onze uitgebreide vlees- en wijnselectie bieden we ook een scala aan voornamelijk Italiaanse delicatessen, rechtstreeks geïmporteerd uit Italië, om uw culinaire ervaring compleet te maken.